Horpmaal

Faciliteiten
Tafels: 29
Stoelen: 174
Partytafels: 5
Tapinstallatie met 1 frigo
Thermos: 3
Koffiemachine: 1
Frigo: 1 ( met diepvriesvak)
Porselein: voldoende aanwezig voor aantal toegelaten personen
WiFi

Regeling drankafname

Alle dranken moeten bij de vaste drankleverancier Gos besteld worden: 011 48 67 67 – Nieuwe Steenweg 23, 3870 Heers.
Klik voor de prijslijst van de bieren en frisdranken (geldig in alle buurthuizen, m.u.v. 't Paenhuijs). Wijnen, cava's, prosecco's kunnen ook bij de vaste drankleverancier afgenomen worden, maar dat is geen verplichting.

Schoonmaak

Elke gebruiker laat na afloop van zijn/haar activiteit het buurthuis opgeruimd en proper achter. D.w.z. dat alle gebruikte oppervlakken schoongemaakt worden - inclusief de vloer en de toiletten-, de vuilbakken leeggemaakt worden en het vuilnis meegenomen wordt. Het meubilair wordt op zijn oorspronkelijke plaats teruggezet. De gebruiker kan het aanwezige poetsmateriaal gebruiken. Je vindt deze en alle andere nuttige instructies terug in het overzichtsmapje dat in het buurthuis ligt.

Geluidsnormen

Indien je een activiteit met opgenomen muziek of elektronisch versterkte livemuziek organiseert, moet je je houden aan de regelgeving op de Vlaamse geluidsnormen voor muziekactiviteiten. Voor geluidsafwijkingen vanaf 85dB(A)LAeq,15min tot een maximum van 95dB(A)LAeq,15min moet je geen aanvraag doen en verleent het college van burgemeester en schepenen automatisch toestemming, op voorwaarde dat gedurende de hele activiteit het geluidsvolume gemeten wordt en het gemeten geluidsvolume zichtbaar is voor de persoon die het volume bedient.

 

Buurthuisverantwoordelijke:
Marina Bollen, 0499 14 92 15
Dumontlaan 36, 3870 Heers

Gebruikersreglement buurthuizen: PDF

Horpmaal

Cartuyvelstraat
Horpmaal