't Paenhuijs

Faciliteiten
Tafels: 38
Partytafels: 5
Stoelen: 238
Koelcel (ca. 2m x 3m)
Diepvriezer: 1
Frigo: 1
WiFi
Koffiemachine: 2
Gasfornuis met 6 kookpitten
Thermos: 4
Oven: 1
Tapinstallatie met 2 frigo's
Friteuse: gebruik aanvragen via buurthuisverantwoordelijke
Porselein: voldoende voor aantal toegelaten personen
Airco
CO2-meter
Led-sfeerverlichting
Kinderstoelen: 4

Weekendverhuur

Tijdens het weekend kan een buurthuis maar door één gebruiker gehuurd worden. 
Dit betekent dat de huurperiode in het weekend steeds van vrijdagmiddag 12u tot maandagochtend 9u loopt. Hiervoor worden er geen extra dagen aangerekend. De prijs voor de extra dagen wordt manueel aangepast door de dienst Vrije Tijd en op nul euro gezet. 
Enkel bij een winstgevende activiteit zal er voor meerdaagse restaurantdagen of concerten 50 euro/dag aangerekend worden. 

Regeling drankafname

Alle dranken moeten bij de vaste drankleverancier Gos besteld worden: 011 48 67 67, ruben@firmagos.be – Nieuwe Steenweg 23, 3870 Heers.
Wijnen, cava's en prosecco's kunnen ook bij de vaste drankleverancier afgenomen worden, maar dat is geen verplichting.
De meest actuele drankprijzenlijst kan je terugvinden via deze link. Op deze lijst kan je invullen welke drank je wenst te bestellen en de overeenkomstige prijs wordt meteen berekend.
Bezorg dit overzicht tijdig aan drankenhandel Gos, zodat ze je bestelling kunnen klaarmaken. Je kan uiteraard ook ter plaatse gaan om je bestelling door te geven.

Schoonmaak

Elke gebruiker laat na afloop van zijn/haar activiteit het buurthuis opgeruimd en proper achter. D.w.z. dat alle gebruikte oppervlakken schoongemaakt worden -behalve de toiletten en de vloer moet enkel geborsteld worden-, de vuilbakken leeggemaakt worden en het vuilnis meegenomen wordt. Het meubilair wordt op zijn oorspronkelijke plaats teruggezet. De gebruiker kan het aanwezige poetsmateriaal gebruiken. Je vindt deze en alle andere nuttige instructies terug in het overzichtsmapje dat in het buurthuis ligt.

Geluidsnormen

Indien je een activiteit met opgenomen muziek of elektronisch versterkte livemuziek organiseert, moet je je houden aan de regelgeving op de Vlaamse geluidsnormen voor muziekactiviteiten. Voor geluidsafwijkingen vanaf 85dB(A)LAeq,15min tot een maximum van 95dB(A)LAeq,15min moet je geen aanvraag doen en verleent het college van burgemeester en schepenen automatisch toestemming, op voorwaarde dat gedurende de hele activiteit het geluidsvolume gemeten wordt en het gemeten geluidsvolume zichtbaar is voor de persoon die het volume bedient. Voor het gebruik van muziek regel je Sabam en de billijke vergoeding met één licentie en via één betaling op het platform van Unisono. Voor aangiftes en/of meer info, surf naar www.unisono.be.

 

Buurthuisverantwoordelijke:
Dienst Vrije Tijd, 011 48 01 22
Paardskerkhofstraat 20, 3870 Heers
evenementen@heers.be

Gebruikersreglement buurthuizen: PDF

't Paenhuijs

Maximale capaciteit: 200 personen
Ridderstraat
Heers